#ladiesfirst

  Ladies First

  Като част от уличната култура започваме нов проект не само за дами. Нашите ценности включват свобода, а тя включва и свобода в това, което искате да носите. Възприемаме модата като нещо, с което можеш да покажеш кой си. И ние се наслаждаваме на това. И вярваме, че и на вас ще ви хареса!

  Streetwear не е за дамите? Какво?!

  Ние определено не сме съгласни с това. Знаете ли, че в нашето портфолио дамите могат да избират от 69 марки, от които имаме дамска колекция? От тях 5 са предназначени специално за жени. Възможностите са повече, защо да не изберете продукти за момчета? Изведнъж при нас разполагате със 114 марки! Защото #мъжкитеоблеклаизглеждатдобреза вас. Под този хаштаг ще откриете движението, което започнахме с нашите Annet X и Veronika. Това е и една от причините да снимаме някои артикули за момичета и момчета. Вие сте момиче и носите мъжки дрехи? Направете снимка и я споделете в Instagram с хаштаг.

  Слабите и млади момичета са по-красиви

  Твърдение, което се свързва с цялата модна индустрия, но вече не е вярно. Сред нашите модели ще откриете дами с всякакви форми и на всякаква възраст, а уличното облекло подхожда на всички!Така че независимо дали бягате ултрамаратони, или се придържате към мотото, че най-добрият спорт е кафето и тортата, искаме да кажем на вас и на всички наши сестри - всички вие сте QUEENS!

  Вашата майка

  Между нас няма различия. Не ни интересува дали току-що сте се дипломирали, дали сте майка в отпуск по майчинство или вече сте матадор в своята област. Това, което има значение за нас, е какво можете да направите и дали искате да подобрите Куинс с нас. Ето защо предлагаме възможност за работа на непълно работно време или гъвкаво работно време. За нас е важно хората да се чувстват добре при нас и да имат време за семейството и хобитата си, така че можете да кандидатствате и вие, и дори майка ви.

  Обещанията не са грешки

  Разчитаме на това, че ще спазим обещанията си. Така че, когато четете тук за всички наши изявления, можете да сте сигурни, че ги мислим сериозно. Невинаги пишем за всичко, което правим, но си струва да споменем например подкрепата на обещаващи артисти или организации като #holkyzmarketingu или Women in Business. Избираме и различни благотворителни проекти. В миналото сме помагали на самотни жени или на деца от детски домове. Смятаме, че трябва да се върне нещо на обществото, затова се опитваме да допринасяме.

  Кой копае за Queens

  Вероятно сте забелязали, че логото ни грее на много сцени, а хаштагът Queens се появява в профилите, които следвате в Instagram. Сътрудничеството с инфлуенсъри е нещо повече за нас. Разбира се, чудим се как нещата да стигнат до възможно най-много хора, но и дали тези, които са лица на Queens, наистина представляват това, в което вярваме. Ние сме истински и имаме общност от страхотни хора около нас.

  #ladiesfirst