Footshop Club

ПРИСЪЕДИНИ СЕ КЪМ НАШИЯ FOOTSHOP КЛУБ. ПОЛУЧИ 30 ЛВ ЗА РЕГИСТРАЦИЯ И СЛЕД ВСЯКА СЛЕДВАЩА УСПЕШНО ПЛАТЕНА ПОРЪЧКА, ЩЕ ВЪРНЕМ 10% ОТ СТОЙНОСТТА НА ПРОДУКТА КЪМ ВАС ВЪВ ФОРМАТА НА ВАУЧЕР.

СВЕТЪТ НА МАРАТОНКИ, В КОЙТО МОЖЕШ ДА СПЕСТИШ

ВСИЧКИ ПРЕДИМСТВА НА FOOTSHOP CLUB

30 лв за регистрация

Всичко което трябва да направиш е да се регистрираш. След успешна регистрация, ще получиш ваучер като подарък и можеш да го използваш за всичките ти поръчки от 150лв и повече.

10% от поръчката ти ще получиш обратно.

Всяка поръчка си заслужава, защото за всяка направена поръчка получаваш ваучер на стойност 10% от общата сума, която да използваш при следваща поръчка. Най-добрата част? Можеш да правиш отново и отново...

Листа с любими продукти

Ако не е подходящият момент да вземеш нещо, което харесваш, запиши си го в списъка с желания, за да не го забравиш. След това можеш да го споделиш като вдъхновение за подарък или просто го запази като безкраен списък на нещата, които харесваш.

Проследяване на пратката

Искаш да следиш поръчката си? Благодарение на опцията за проследяване винаги можеш да следиш поръчката си. Винаги, когато искаш да провериш статуса, просто провери профила си!

ЩЕ РАЗБЕРЕШ ЗА НОВИТЕ НАМАЛЕНИЯ ПРЕДИ ВСИЧКИ

Част от твоята регистрация е абонамент за бюлетин. Това няма да е безполезен спам във пощата ти, а редовно снабдяване с новини и интересна информация от света на маратонките и дрехите. Освен това, ще бъдеш сред първите, които знаят за различни оферти и намаления.

Как функционира?

Мога ли да използвам Footshop Club за всичко в сайта ви?

Ваучерите за регистрация и за следващата ти поръчка могат да се прилагат върху вече намалени стоки! Ваучерите не важът за ваучери за подарък, LEGO, Apple, Beats и Pietro Filipi.

Как да добавя ваучера за регистрация?

Просто добави кода в квадратчето „Имам код за отстъпка“ . Можеш да намериш кода във имейла ти или във профила на Footshop сайта ни. Не забравяй, че регистрационният код е валиден само 10 дни от получаването.

Как да добавя ваучера, получен за предишната ми поръчка?

Просто добави кода в квадратчето „Имам код за отстъпка“. Ще ти изпратим код за отстъпка след всяка успешна поръчка. Той ще бъде валиден след като срокът за връщане на тази поръчка приключи (30 дни) и можеш да го намериш във имейла или във профила ти във Footshop. Не забравяй, че кодът е валиден за 180 дни.

Мога ли да комбинирам код за отстъпка с друг код?

Можеш да комбинираш кодовете с ваучери за подарък, можеш да ги прилагаш и върху вече намалени продукти. Кодовете не могат да се комбинирани с други кодове за отстъпка и ваучери, където отстъпката е в процент. Ако искаш да използваш няколко кода за отстъпка с абсолютната стойност в една поръчка, моля, свържи се с нашия екип за обслужване на клиенти.

Къде мога да намеря код за отстъпка?

Можеш да намериш кода във пощата или във профила ти във Footshop.

ПОЛУЧИ 30ЛВ ОТСТЪПКА ЗА РЕГИСТРАЦИЯ

И 10% обратно при всяка следваща поръчка. ВСИЧКО КОЕТО ТРЯБВА Е ДА СЕ РЕГИСТРИРАШ

Искам отстъпка от 30 лв